Get Adobe Flash player

In de rubriek "kostuums" vind u onze huurkostuums terug, het betreft telkens om een aantal in de subcategorieën. Zo krijgt u een kijk wat we kunnen bieden. Deze pagina's zullen ook wel regelmatig een nieuw kleedje krijgen, wat de foto's betreft. Indien u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet en contacteer ons via mail of telefonisch, misschien hebben we het toch wel.

Het huren: de huurprijs is geldig voor één dag (of weekend). In de carnavalsperiode is dit strikt genomen, daarbuiten kunnen we ons soepelder opstellen. Sluitingsdagen van de winkel tellen uiteraard niet mee in de verhuur. U dient ook rekening te houden met een waarborg van gemiddeld € 25.00 en soms meer, deze krijgt u terug bij correcte inlevering van de gehuurde goederen. De huurprijs is all-in, d.w.z. reiniging,taksen,...

Verkoop: Naast de verhuur hebben we ook verkoop van kleding voor kinderen en volwassenen. Om met deze collectie kennis te maken dient u tot bij ons te komen, aangezien we dit alles niet op de site krijgen. Indien u op zoek bent naar een bepaald kostuum, mag u er altijd naar informeren.

 

Verhuur
Uitleg verhuur
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

 

Jansen Kostuumverhuring

 

Adelberg 45

B-3920 Lommel

 

T/F: +32/(0)11/54.42.68

 

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10u-12u

14u-18u

Woensdag

10u-12u

14u-18u

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

10u-12u

14u-18u

Zaterdag

10u-13u

 

van 1 april

tot 30 september

 

10u-17u

 

van 1 oktober

tot 31 maart

Zondag

Gesloten